Binnenschilderwerk

U weet als geen ander welke uitstraling u uw woning wilt geven. U weet bovendien als geen ander welke kleuren u vindt passen bij uw woning of gewoon mooi vindt.

En wij weten als geen ander hoe wij uw wensen om moeten zetten in vakkundig schilderwerk. 

Maar ook als nog u twijfelt over de juiste kleurkeuze, kunnen wij u voorzien van het beste advies.

U ontvangt van ons per omgaande een prijsopgave, waarbij na akkoord onze afdeling planning en logistiek contact met u opneemt om een datum met u te plannen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Buitenschilderwerk

Om buiten duurzaam schilderwerk te leveren komt heel wat kijken. Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en een technisch advies. Natuurlijk kiezen wij hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Die worden geheel volgens de hiervoor geldende specificaties verwerkt.

Of het nu gaat om hout, beton, kunststof, baksteen, beplating, aluminium of staal, Ambrose Schilderwerken biedt altijd de juiste bescherming en kwaliteit!

Ambrose Schilderwerken bestaat 15 jaar !

Daarom ontvangt u 15% korting op al uw binnen- en buitenschilderwerk.

Vraag naar de voorwaarden.

Muurbekleding & wand- en plafondafwerking

Ook voor muurbekleding of wand- en plafondafwerking kunt u bij ons terecht. 

Wij helpen u graag met advies bij, of de uitvoering van uw wensen met betrekking tot behangproducten en stucwerk.

Uw woning is uw persoonlijk domein, voor iedere wand in uw woning kunt u een eigen stijl bepalen. Er zijn ontelbaar veel variaties mogelijk, van klassiek stijlvol tot strak en modern. 

Ook voor stucwerk kunt u bij ons terecht, of het nu gaat om een kleine reparatie of het geheel opnieuw stucen van wanden en/of plafonds.

Vastgoedonderhoud

Wij werken al jaren voortvarend samen met een aantal vastgoedpartners. Pandeigenaren zien steeds meer in dat het onderhoud van het vastgoed zorgt voor een waarde vermeerdering. Of u uw pand verkoopklaar wilt maken of wilt verhuren, de kosten van goed onderhoud verdiend u altijd terug.

Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en hebben meerjarige onderhoudsplannen beschikbaar. Dit kan volledig worden afgestemd op uw wensen. 

Schadeherstel

Helaas worden dagelijks tientallen mensen geconfronteerd met schade door brand, water, storm en inbraak. In dit soort situaties is de juiste expertise nodig voor een grondige en adequate uitvoering van de herstelwerkzaamheden. 

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Onze ruime ervaring bij dit soort schades garandeert dat er uiteindelijk niets meer zichtbaar  is wat er nog aan herinnert wat zich heeft afgespeeld.

Bovendien werken wij met gespecialiseerde business partners op dit gebied, waardoor alle expertise aanwezig is om u op de juiste manier te kunnen helpen.

Periodiek onderhoud eigen woning

Het onderhouden van uw eigen woning is van groot belang. Het is niet alleen uw 'thuis', maar ook uw spaarpot of investering voor de toekomst.

Goed onderhoud voorkomt schade en een afname in uw wooncomfort. Goed onderhoud verdient zich altijd terug. 

Ambrose Schilderwerken staat  voor kwaliteit, daarom durven wij u met een gerust hart garantie te geven op onze werkzaamheden.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Onze gekwalificeerde en opgeleide medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.